follow Catalog firme » Firme rezervoare carburanti » Rezervoare carburanti ilfov
  home     Firme rezervoare carburanti   Rezervoare carburanti ilfov

Rezervoare carburanti

rezervoare carburanti,calibrari rezervoare carburanti (ILFOV)
ECO Downstream Srl ofera toata gama de servicii legate de produsul AdBlue, acesta fiind domeniul principal de activitate. ADBLUE este un agent de reducere noxe AUS 32 iar garantia calitatii este data numai daca este achizitionat de la fabrici licentiate de Federatiei Constructorilor de automobile din Germania (VDA) , respectandu-se astfel standardul de calitate DIN 70070. Firma Eco Downstream Srl comercializeaza produsul AdBlue..
0 74 *** ***Click aici!
rezervoare carburanti reconditionate,rezervoare carburanti mobile (ILFOV)
[Actualizat: 27-07-2015] Rezervoare supraterane echipate complet cu pompe, in conformitate cu legislatia privind produsele inflamabile. Pret de referinta rezervor 9000 litri-2850 euro. Preturile cresc sau scad cu cu 150 euro/1000 litri. La cerere oferim si variante second hand utilizate 1 sau 2 ani cu garantia ca si cele noi. Produse in Italia cu certificare CE.
[+] mai multe poze
0735 *** ***Click aici!
rezervoare carburanti (ILFOV)
Producator de obiecte din poliester armat cu fubra de sticla. in prezent produce o gama variata de produse cum ar fi: bazine si recipiente agrementate in conformitate cu legea 10/1995 cu capacitate de la 50 l 60 000 l si utilizari diverse, tubulatura, ventilatie pt diferite domenii de activitate si noxe luminatoare ignifugate pt hale industriale, scaune pt stadioane si sali de..
0744 *** ***Click aici!